รายการที่น่าสนใจรายการสินค้าประมูลเงื่อนไขการประมูลลงทะเบียน
แผนที่บริษัทฯติดต่อบริษัทฯรายละเอียดงานประมูลถัดไปประวัติเอื้อเสรีคอลเล็คติ้งหน้าแรก

 

Eur-Seree Collecting Co., Ltd. - History 

Eur-Seree specializes in appraisals, valuations, consultations and expert opinions of authentic on Thai coins, banknotes, stamps and rare documents; managing premium collections, holdings for long term investment plan to achieve the best benefit for both buyers and vendors alike. Appraisal valuable collections, estates to the benefit of legacy, community property, company assets etc.

Eur-Seree was founded by well known philatelist, Mr. Vitoon Eurtivong in 1995, offers wide ranges of services in collectible area from stamps, coins, banknotes, documents and in 2008 arts & antiques section are newly established. The expert team will treat all deals as "STRICTLY CONFIDENTAL". The company's slogan is: "Put the trust on the professionals, we will put more values in your collections" Eur-Seree regards as the center of rare items of Thai coins, banknotes, stamps and rare documents, offers with choices for buyers to obtain quality rare materials at the right prices while the vendors may take the opportunity to increase their sales from the huge mailing list; several rare items with undisputed World Record prices and numerous astonished high prices were regularly achieved at the auction.

Eur-Seree regularly holds public auction 3 times annually with over thousand lots each time expertly described and printed in bi-lingual colorful catalog to more than 10,000 regular direct customers worldwide.

Eur-Seree managed and sold numerous well-known collections, unique & rarity items through public auction or private treaty sale by strongly emphasizes on early marketing planning and a well defined strategy to ensure a successful result. Ask some of those who already sold with us.

Eur-Seree Private Treaty Sale section regularly features rare, unique, medal winning collections and excellent investment opportunities. Our modern stamps wholesale section is second to none.

Eur-Seree also acts as the exclusive agent in Bangkok of world leading brand name LINDNER from Germany for storages of all valuable items in the best proper manner with wide ranges of stamp albums, banknote albums and coins boxes


Eur-Seree regularly presents herself in international exhibitions for worldwide promotion making each auction a major collectible event and on several occasions was well trusted by "Communication Authority of Thailand" and "Thailand Post" to represent them on numerous international exhibitions(only for notation **)

Singpex World Ex. 1995 - Singapore
China ASEAN Ex. 1996 - Beijing, China
HK ASEAN Ex. 1996 - Hong Kong, China
Taipei ASEAN Ex.1996 - Taiwan, China
HK World Ex. 1997 - Hong Kong, China
Pacific World Ex. 1997 - Sansfrancisco, U.S.A.
Shanghai 1997 - Shanghai, China
IBRA World Ex.99 - Nuremburg, Germany
Philexfrance World Ex.1999 - Paris, France
China World Ex.1999 - Beijing, China
London World Ex. 2000 - London, U.K.
W.S.E.Expo 2000 - Aneiham, U.S.A.
World Youth 2000 - Bangkok, Thailand
Guangzhuo 2000** - Guangzhuo, China
HK ASEAN Ex.2001 - Hong Kong, China
Belgica World Youth 2001** - Brussels, Belgium
Hafnia World Ex. 2001** - Copenhagen, Denmark
Philakorea World Ex. 2002 - Seoul, Korea
Lanka Philex 2003** - Colombo, Sri Lanka
China ASEAN Ex. 2003** - Ming Yang, China
Bangkok World Ex. 2003 - Bangkok, Thaialnd
HK ASEAN Ex. 2004 - Hong Kong, China
Espana World Ex. 2004** - Valencia, Spain
Singpex World Ex. 2004 - Singapore
Taipei Intl. Ex. 2004** - Taiwan, China
Beijing 2004** - Beijing, China
Taipei ASEAN Ex. 2005 - Taiwan, China
Beijing 2006** - Beijing, China
Belgica World Ex. 2006** - Brussels, Belgium
Monaco Phil 2006** - Monte-Carlo, Monaco
Taipei ASEAN Ex. 2007 - Taiwan, China
Bangkok ASEAN Ex. 2007 - Bangkok, Thailand


 
บริษัท เอื้อเสรี คอลเลคติ้ง จำกัด 

เอื้อเสรีมีความชำนาญในการประเมินราคาและตรวจสอบ วัตถุสิ่งของอันทรงคุณค่า เช่น เหรียญกษาปณ์ ธนบัตร แสตมป์และเอกสารสำคัญ และเป็นผู้เชี่ยวชาญในการเป็นที่ปรึกษา และให้คำแนะนำเกี่ยวกับการจัดการสิ่งสะสมอย่างเหมาะสมและมีมูลค่า รวมถึงเป็นที่ปรึกษาในการแนะนำชุดสะสมและคอลเลคชั่นเพื่อการลงทุนระยะยาวที่ให้ผลตอบแทนดีที่สุด และประเมินราคาทรัพย์สินอย่างเป็นธรรมเพื่อประโยชน์ในทางกฎหมายในการแบ่งมรดก สินสมรส ทรัพย์สินส่วนบุคคล และอื่นๆ เพื่อให้ผู้รับบริการได้รับสิทธิประโยชน์สูงสุด และเป็นธรรมในการจำหน่ายสิ่งสะสมของท่านไม่ว่าท่านจะเป็นผู้ซื้อหรือผู้ขายก็ตาม 

เอื้อเสรี ก่อตั้งในปี พ.ศ.๒๕๓๘ โดยนักสะสมแสตมป์อาชีพ นายวิฑูรย์ เอื้อติวงศ์ เปิดบริการซื้อ ขาย และประมูลสิ่งสะสมหลากหลายแผนกจาก แสตมป์ เหรียญ ธนบัตร เอกสารเก่า และในปี พ.ศ.๒๕๕๑ ได้เปิดแผนกศิลปะและวัตถุโบราณขึ้นอีกแผนกหนึ่ง โดยมีทีมงานมืออาชีพที่ให้คำปรึกษาอย่างเป็นความลับระหว่างผู้รับบริการกับทางบริษัทเท่านั้น ไม่ว่าจะมีการตกลงกันได้หรือไม่ก็ตามโดยมี สโลแกนว่า “วางใจในมืออาชีพเท่านั้นที่จะทำให้คอลเลคชั่นท่านมีค่ามากกว่าที่ท่านคิด”

ในฐานนะตลาดกลาง เอื้อเสรีฯเป็นศูนย์รวมสิ่งสะสมหายาห แสตมป์ เหรียญกษาปณ์ ธนบัตร และเอกสารสำคัญเพื่อให้ผู้ซื้อสามารถเลือกซื้อสินค้าที่มีความหลากหลายมีคุณภาพ และมีมูลค่า อันเป็นธรรม ในขณะที่ผู้ขายได้รับโอกาสในการเพิ่มยอดขายสิ่งสะสมจากผู้ซื้อจำนวนมาก สิ่งสะสมหายากหลายชิ้นได้สร้างราคาเป็นสถิติโลก หรือราคาสูงเกินความคาดหมายที่เอื้อเสรีฯ

ทั้งนี้ เอื้อเสรีฯ ได้มีการจัดการประมูลสาธารณะสิ่งสะสมที่หายากอย่างน้อยปีละ ๓ ครั้ง ซึ่งแต่ละครั้งจะมีสิ่งสะสมที่หายากมากกว่าพันรายการ โดยมีการอธิบายรายละเอียดทั้งภาษาไทยและอังกฤษ พร้อมรูปประกอบแบบมืออาชีพ และพิมพ์ลงคู่มือประมูลสี่สีสวยงาม เพื่อประชาสัมพันธ์ไปยังกลุ่มผู้ซื้อ ซึ่งเป็นเป้าหมายหลักโดยตรงกว่า ๑๐,๐๐๐ รายทั่วโลก 

เอื้อเสรีฯ ได้จัดการขายตรง และการประมูลคอลเลคชั่นที่มีชื่อเสียงมากมาย โดยเน้นในการวางแผนการตลาด และกลยุทธ์การขายที่เหมาะสม ในแต่ละคอลเลคชั่น เพื่อที่จะให้ได้รับผลตอบแทนสูงสุด นอกจากนี้แผนกขายตรงยังมีจำหน่ายสิ่งสะสมที่หายาก ไม่ว่าจะเป็นชิ้นเดียวหรือทั้งคอลเลคชั่น รวมถึงสิ่งสะสมเพื่อการลงทุนระยะยาว (สามารถสอบถามท่านที่เคยใช้บริการเอื้อเสรีฯ)

เอื้อเสรีฯ ยังมีบริการให้คำปรึกษา และให้คำแนะนำในการเก็บรักษาสิ่งสะสมของท่านโดยอุปกรณ์สะสมที่มีคุณภาพภายใต้แบรนด์ LINDER ซึ่งนำเข้าจากประเทศเยอรมันนี และเอื้อเสรีฯ เป็นผู้แทนจำหน่ายแต่เพียงผู้เดียวในประเทศไทย เพื่อให้สิ่งสะสมของท่านได้รับการเก็บรักษาอย่างถูกวิธี และมีสภาพคงเดิม